ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας στα Victoria Cinemas στη Λάρισα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18/4/2019 –24/4/2019

AVENGERS: ENDGAME – ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Άνθονι & Τζόι Ρούσο

Πρωταγωνιστούν:Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Πολ Ραντ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν

2D: Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις: 16:20, 17:45, 18:30, 21:15, 21:45, 22:00 & 22:25

3D: Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:00

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios. 

H KATAΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ

Κατηγορία : Θρίλερ

Σκηνοθεσία :Μάικλ Τσάβες

Πρωταγωνιστούν:ίντα Καρντελίνι, Ρέιμοντ Κρουζ, Πατρίτσια Βελάσκεζ, Μαρισόλ Ραμίρεζ, Σιν Πάτρικ Τόμας, Τζέινι Λιν Κίντσεν, Ρομάν Χρίστου

2D: Από Πέμπτη έως την Μ. Τρίτη στις 20:00, 21:30 & 22:30 – Μ. Τετάρτη ΜΟΝΟ στις 19:40.

Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. 

ΑFTER – META

Κατηγορία : Αισθηματική

Σκηνοθεσία : Τζένι Γκεϊτς

Πρωταγωνιστούν:Τζένιφερ Μπίλς, Πίτερ Γκάλαχερ, Σέλμα Μπλέρ, Τζοσεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάινς-Τίφιν

2D: Από Πέμπτη έως την Μ. Τρίτη στις 19:00, 20:10& 22:00 – Μ. Τετάρτη ΜΟΝΟ στις 16:30.

Μία επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα, η Τέσσα Γιάνγκ ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον.

HELLBOY: ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Κατηγορία : Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Νιλ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντάε Κιμ

2D: Από Πέμπτη έως Κυριακή στις 22:15

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. 

SHAZAM!

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Πρωταγωνιστούν:Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Μαρκ Στρονγκ

2D: Από Πέμπτη έως την Μ. Τρίτη στις 19:50

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam!

ΝΕΚΡΩΤΑΦΙΟ ΖΩΩΝ – PET SEMATARY

Κατηγορία : Τρόμου

Σκηνοθεσία :Κέβιν Κολς & Ντένις Βιντμάιερ

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου

2D: Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη στις 22:15

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ, ο οποίος μετακομίζει με την οικογένεια του από τη Βοστώνη στο Μέιν και ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. 

O ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΝΚ

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Ηλίας Ζερβός

Μεταγλωττισμένο (φωνές): Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη

2D: Από Πέμπτη έως και Μ. Τρίτη στις 17:00, Μ. Τετάρτη στις 16:00 και Κυριακή πρωί στις 11:30

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. 

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. 

ΜΑΡΝΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Κρίστοφ & Γούλφγκανγκ Λάουενστεϊν/ Προσαρμογή: Κώστας Αποστολίδης

Μεταγλωττισμένο (φωνές): Νίκη Γρανά, Θάνος Λέκκας, Ελισάβετ Μουτάφη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Κώστας Αποστολίδης, Ηλίας Ζερβός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη

2D: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 16:00, Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη στις 17:45

Η Μάρνι είναι μια κακομαθημένη σπιτική γάτα, που ζει μια άνετη ζωή στο σπίτι των Σανσάιν. Δεν έχει απομακρυνθεί ποτέ έξω από την ασφάλεια του σπιτικού της: όσα λίγα ξέρει για τον έξω κόσμο τα έχει μάθει χάρη στην αγαπημένη της αστυνομική σειρά στην τηλεόραση, ενώ η ιδιοκτήτριά της, Ρόζαλιντ, φροντίζει με αγάπη και τρυφερότητα για κάθε της ανάγκη. 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Ντιν ΝτεΜπλουά

2D& Μεταγλ: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 16:00 & 17:45 – Πέμπτη, Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη στις 18:00, Μ. Τετάρτη στις 16:50 & επιπλέον Κυριακή πρωί στις 11:45.

3D& Μεταγλ: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 18:00

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. 

ΝΤΑΜΠΟ (ΜΕΤΑΓΛ.) – DUMBO (GR)

Κατηγορία : Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Τιμ Μπάρτον

Πρωταγωνιστούν:Εύα Γκριν, Κόλιν Φάρελ, Άλαν Άρκιν, Μάικλ Κίτον, Ντάνι Ντε Βίτο, Λούσι Ντε Βίτο, Τζόζεφ Γκατ, Λαρς Άιντινγκερ, Μίχαελ Μπάφφερ

2D& Μεταγλ: Από Παρασκευή έως και Μ. Τρίτη στις 17:35 & Κυριακή πρωί στις 11:15

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – WONDER PARK (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αρνό Μπουρόν, Άντον Κρινγκς

2D: Παρασκευή στις 16:00

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της. 

ΑΣΤΕΡΙΞ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.) – ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αλεξάντρ Αστιέ

2D: Σάββατο στις 16:00

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μπεν Στασεν, Βινσεντ Κεστελουτ

2D: Κυριακή στις 16:00

Το τρυφερό animation ακολουθεί την συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη της. Στο δρόμο του θα συναντήσει ένα κλαμπ κυνομαχιών, όπου σκύλοι κάθε ράτσας αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 20 εκατομμύρια δολάρια, το «The Queen’s Corgi» είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα του Μπεν Στάσεν, γνωστός από τα: «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα», «Το Μαγικό Σπίτι», «Ροβινσώνας Κρούσος» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα».

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE LEGO MOVIE 2 (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μάικ Μίτσελ

2D: Κυριακή πρωί στις 11:15

To “H TAINIA LEGO 2” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

  1. ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ – 24/4
  2. Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ – 28/4
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες