ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκος Παπανδρέου από Λάρισα: «Ένα μέρος των αξιών του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν και σήμερα»

Το βιβλίο του με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου – Ο οικονομολόγος», παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Παπανδρέου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου ανέφερε: «Απόψε μιλάω σαν συγγραφέας και οικονομολόγος για την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία του Ανδρέα Παπανδρέου και για το πως η ακαδημαϊκή του σκέψη τροφοδότησε την πολιτική του σκέψη και δημιούργησε την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά. Θα ακολουθήσει μια συζήτηση ακαδημαϊκού κυρίως περιεχομένου για τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Ο ίδιος τόνισε πως η συγκυρία παρουσίασης του βιβλίου είναι η κατάλληλη, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι «της μόδας» σήμερα.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως ένα μέρος των αξιών του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα, με μία από αυτές τις αξίες να είναι η επαφή με τον κόσμο .

Απαντώντας σε υποθετική ερώτηση δημοσιογράφου για το πως θα χειριζόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου την οικονομική κρίση, τόνισε πως αν κάτι άλλαζε αυτό θα ήταν η σύγκλιση κυβέρνησης εθνικής ομοψυχίας.

Για το βιβλίο μίλησε ο οικονομολόγος κ. Θάνος Αργυρόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες