ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση στη Λάρισα για το μέλλον του κομμουνιστικού κινήματος

Ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων (ΑΡ.ΑΝ., ΚΚ Εργατικός Αγώνας, Παρέμβαση, Σύλλογος Γιάννης Κορδάτος, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο) διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση στη Λάρισατην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Μετροπόλ , για το μέλλον του κομμουνιστικού κινήματος στη χώρα μας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως “οι πολιτικές οργανώσεις που συνδιοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση κινούμαστε από την κοινή πεποίθηση ότι το εργατικό και λαϊκό κίνημα, η ριζοσπαστική Αριστερά και οι κομμουνιστικές δυνάμεις βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμα και δύσκολα σταυροδρόμια, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Οι υπογράφοντες έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς. Παρά τις προγραμματικές μας διαφορές, ενώνουμε ισότιμα τις δυνάμεις μας σε έναν ανοιχτό συντονισμό δράσης και διαλόγου κομμουνιστικών δυνάμεων με στόχο πρωτίστως την ανασύνθεση του κομμουνιστικού προγράμματος.

Επιδιώκουμε το διάλογο, που τόσο έχει εκλείψει, την κοινή δράση, που δυστυχώς υπονομεύεται και τον συντονισμό δυνάμεων ο οποίος θα συμβάλει στην ανασυγκρότηση και συσπείρωση της ριζοσπαστικής Αριστεράς καθώς και στην αναγέννηση του μαζικού κινήματος στη χώρα μας.

Σήμερα υπάρχει η ανάγκη συντονισμού της δράσης και ενός ουσιαστικού διαλόγου για τα ζητήματα του κινήματος , της συγκρότησης μετώπου, αλλά και του κομμουνιστικού προγράμματος και κόμματος της εποχής.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμμέτοχο κάθε δύναμη του κινήματος και κάθε αγωνιστή.

Η πορεία θα είναι μακριά και δύσκολη. Αλλά κάθε πορεία ξεκινά με ένα μικρό βήμα προς τα μπρος.”

Ομιλητές:

Μπαρδάκης  Κώστας

Πλιακογιάννης Δημήτρης

Τουλιάτος Χρίστος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις