ΛΑΡΙΣΑ

Στην έναρξη της εμποροπανήγυρης Γόννων ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος

Άνοιξε  το βράδυ του Σαββάτου τις πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 20 Απριλίου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τόσο τους διαδρόμους του παζαριού όσο και τις ψησταριές απολαμβάνοντας τοπικά και όχι μόνο εδέσματα. Οι μικροί φίλοι που επισκέφθηκαν το παζάρι διασκέδασαν στο λούνα παρκ που λειτουργεί στο χώρο.

Στην έναρξη της εμποροπανήγυρης Γόννων βρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος όπου συνομίλησε με  επαγγελματίες που έχουν περίπτερα στην εμποροπανήγυρη  και τους ευχήθηκε καλές δουλειές αυτό το διάστημα που θα ειναι στο παζαρι και ευχή όλων να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ετσι ώστε και οι ίδιοι να μπορέσουν δουλέψουν και να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους.

Τέλος ο κ.Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρθηκε στο Παζάρι των Γόννων, που η φήμη του ξεπερνά τα όρια του χωριού και αγκαλιάζει το σύνολο της περιοχής ως μία από τις πρώτες ανοιξιάτικες εμποροπανηγύρεις, έρχεται και πάλι πιστό στο ραντεβού του , για να βάλει τη δική του πινελιά στη ζωή μας.

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευαν αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι καθως και υποψήφιοι και φίλοι  του συνδυασμού του .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες