ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λαρισαίος ποιητής Θάνος Γώγος στη Σλοβενία

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος λογοτεχνικών κυκλικών διαμονών “το Καταφύγιο του Οδυσσέα” που υλοποιείται από το λογοτεχνικό περιοδικό θράκα σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Λαρισαίος ποιητής Θάνος Γώγος βρίσκεται στη Σλοβενία, όπου θα παρουσιάσει την ποίησή του και θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ Ποίησης.

Την Δευτέρα 15 Απριλίου, συμμετείχε σε εκδήλωση της Εταιρίας Συγγραφέων Σλοβενίας στο Trubar Literature House, στη Λιουμπλιάνα, όπου διάβασε ποιήματα από την επόμενη δουλειά του (Ντακάρ) και συζήτησε με τον ποιητή και ακαδημαϊκό Jure Vuga για τον υπερρεαλισμό και τη ζωή έξω από το αστικό περιβάλλον.

Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό του Σλοβένου ποιητή και φωτογράφου Denis Skofic από τη Λάρισα και τα παράλια του νομού Λάρισας, όπου φιλοξενήθηκε τον μήνα Μάρτιο.

Επίσης, στις 22 Απριλίου, ο Θάνος Γώγος θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ Ποίησης στη Λιουμπλιάνα, μαζί με Σλοβένους και Ευρωπαίους ποιητές, και στις 23 Απριλίου σε ποιητική βραδιά, στο Μάριμπορ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες