ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λαρισαίες μαθήτριες πρωταθλήτριες Θεσσαλίας στο χάντμπολ για δεύτερη χρονιά!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά Λάρισας οι μαθήτριες του Λυκείου Μαίρης Ν. Ράπτου κατέκτησαν επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας.

Οι Λαρισαίες επικράτησαν με άνεση της ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με σκορ 26-6 (14-1 ημίχρονο). Είχε προηγηθεί η νίκη επί του 3ου Γενικού Λυκείου Λάρισας με 11-3 στον τελικό του πρωταθλήματος του Νομού Λάρισας.

Παρά το μεγάλο σκορ, είναι αδύνατον να περιγράψουμε με λέξεις το αγωνιστικό πάθος και το ψυχικό σθένος των κοριτσιών. Δεν χαλάρωσαν ούτε λεπτό, κάνοντας χαρούμενους και περήφανους τους συμμαθητές, τους καθηγητές, και τους γονείς τους που τους παρακολουθούσαν από τις κερκίδες του σταδίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδας του Λυκείου Μ. Ράπτου: Παναγιώτα Βλασιάδου, Χαρίκλεια Ζαγγογιάννη, Γεωργία Ζαχίδου, Γλυκερία Κατσογιάννη, Μαρία Κουμπαρά, Ζωή Ντακούλα, Γεωργία Παναγιώτου, Έλενα Πιτσίλκα, Χρυσή Φαντάνα, Εύη-Παρασκευή Φουντά, και Γεωργία Χασιώτη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και εμψυχωτές των κοριτσιών μας, τους Θανάση Νικολακούλη και Βασίλειο Γκουράβα, καθώς και τους καθηγητές και τους γονείς που πλαισιώνουν και ενισχύουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας!

Την Τετάρτη 17/4/2019, η ομάδα της Λάρισας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ Λαμίας, για τον τίτλο της Κεντρικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες