ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτα διασκεδαστική η κωμωδία «Έροτα τίρανε» – Έρχεται ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων

Τελείωσε με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το λαρισαϊκό κοινό ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της κωμωδίας «Έρωτα τίρανε» που ανεβάζει η ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη. Τα σχόλια των θεατών εγκωμιαστικά και πώς όχι άλλωστε, αφού η παράσταση προσφέρει πολλές στιγμές αυθόρμητου γέλιου και ένα δίωρο απόλυτης διασκέδασης.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων. Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των τεσσάρων τελευταίων παραστάσεων είναι οι εξής: 18, 19, 20 και 21 Απριλίου και ώρα 21.00 στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθ. Γαζή & Κουμουνδούρου). Ενίσχυση 3€. Δωρεάν είσοδος για μαθητές δημοτικού και ΑΜΕΑ.

«Έρωτα τίρανε», κωμωδία κατάλληλη για όλους. Σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη και σκηνικά Γιάννη Γεωργιάδη. Την οργάνωση της παραγωγής έχει η Ελένη Φασούλα. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, κατάλληλη για όλους, στην οποία όλοι οι πρωταγωνιστές, από τους επαρχιώτες Ελληνάρες μέχρι τους κακόμοιρους Αλβανούς, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και προσπαθούν να τη γλιτώσουν όσο πιο φτηνά γίνεται. Μέσα από αυτές τις απέλπιδες προσπάθειες προκύπτει το γέλιο, ενίοτε γάργαρο και αβίαστο, που λειτουργεί καυστικά στα μεγαλύτερα κλισέ της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας που ξεδιπλώνονται μπροστά στους θεατές. Μέσα από όλο αυτόν τον ορυμαγδό ανθίζει το ειδύλλιο μίας Ελληνοπούλας κι ενός Αλβανού. Εκεί έγκειται και η ουσία του έργου, στην αγάπη, τη μοναδική έννοια που επιβιώνει μέχρι τέλους μέσα από ρατσιστικές και άλλες αλλότριες εικόνες της παράστασης.

Παίζουν με αλαφαβητική σειρά: Βίκυ Κουκουλιάφκα, Μελίνα Λάναρη, Κατερίνα Μαργούδα, Κίμωνας Μπαχατίρογλου, Πάρις Μποντικούλης, Πολίνα – Δέσποινα Παπαχατζή, Σίμος Τσεκούρας, Γιάννης Χαρισμαϊδης και Κώστας Χατζηστεργίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Η Μελπομένη (Μένια) και ο Λεωνίδας είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, την Εύα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Βιβή, αδερφή της Μελπομένης και ο άντρας της Σωτήρης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Εύα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άνταμ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άνταμ είναι πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άνταμ δεν είναι Άγγλος, αλλά…. Αλβανός!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες