ΛΑΡΙΣΑ

Στην αντεπίθεση πρώην στενοί συνεργάτες του Διαμάντου: “H «Νέα Λάρισα» είναι με την Ρένα Καραλαριώτου”

Το ότι η απόφαση του Ντίνου Διαμάντου να συμπορευτεί με τη “Συμπαράταξη Λαρισαίων” αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή και επ’ ουδενί παραταξιακή, προσθέτοντας μάλιστα πως η “Νέα Λάρισα” στηρίζει την κ. Ρένα Καραλαριώτου, σημείωσαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, τέσσερα ηγετικά στελέχη και πρώην συνεργάτες του κ. Διαμάντου.

Πρόκειται για τους κ.κ. Γιώργο Γουμενόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαζάκη, Μάριο Ξηρομερίτη και Βασίλη Βασιλόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφεραν τα εξής: “Δεν μας προξένησε καμία έκπληξη η ανακοίνωση της συμπόρευσης του «πρώην»  επικεφαλής της Νέας Λάρισας  Ντίνο Διαμάντο με τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας κο Καλογιάννη -που στηρίζεται από την κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην επικεφαλής  δεν εκπροσωπεί κανέναν από εμάς τα στελέχη της Νέας Λάρισας μιας και έχει δημιουργήσει κιόλας άλλη προεκλογική παράταξη ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ  με το όνομα «ΆΛΜΑ ΕΜΠΡΟΣ¨»!

Αντίθετα επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις μας και τις ενστάσεις που του καταθέταμε κατά καιρούς ότι έχει αποκλίνει από τις αρχές και θέσεις της νέας ΛΑΡΙΣΑΣ, την οποία την χτίσαμε πολύ πριν εμφανισθεί ο ίδιος !

Μας δικαιώνει για την απόφαση μας να αποχωρήσουμε από  τις τακτικές του, που κρύβουν μόνο προσωπικές στρατηγικές και προσωπικές πολιτικές κυβιστήσεις . Οι προθέσεις του άλλωστε είχαν διαφανεί και από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όταν δεν στήριξε επίσημα και δημόσια την Ανεξάρτητη  υποψήφια, Ρένα Καραλαριώτου !

Ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συντάσσεται ανοιχτά πλέον με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα ,καταπατώντας τις αρχές και την ιδεολογία του για προσωπικό όφελος και μόνο .Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον πολιτικό και ιδεολογικό κατήφορο που πορεύεται.

Πιστοί και σταθεροί στις απόψεις μας ,στην ιδεολογία μας και στις αρχές μας, ακολουθήσαμε τη μόνη καθαρή και έντιμη υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου  για δήμαρχο Λαρισαίων. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όταν σύσσωμη  η αντιπολίτευση έκανε λόγο τότε  για  «πλημμύρα α-διαφάνειας  » και  για «βροχή  αναθέσεων  » στο δήμο Λάρισας  καθώς και για  τις απ ευθείας αναθέσεις στα έργα του Πάρκου των ευχών, με προεξάρχων αυτό της φύλαξης ή ακόμη  την παρέμβαση της αντιπολίτευσης  για Χριστιανικά ζητήματα στο Πάρκο των ευχών  όπως  όταν θέσαμε θέμα να υπάρξει μια θεματική αναφορά στο Πάρκο των ευχών με  το Χριστιανικό νόημα των Χριστουγέννων , και εισπράξαμε ειρωνικά χαμόγελα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο (από τη Δημοτική αρχή Καλογιάννη) ».

Προφανώς τα  ξέχασε όλα αυτά  και συμπορεύεται πλέον  στην οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ , υιοθετώντας προφανώς αυτές τις πρακτικές.

Η πολιτική του αυτή ενέργεια συμπόρευσης με το ΣΥΡΙΖΑ κρίνεται απ τους δημότες της ΛΑΡΙΣΑΣ .Εμείς όμως ,όλα τα ιδρυτικά στελέχη που δημιουργήσαμε  και χτίσαμε  την παράταξη Νέα Λάρισα  ,είμαστε εδώ ενωμένοι μεταξύ μας ,άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους  και καλούμε του υποστηρικτές της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής μας κίνησης να συστρατευθούμε  μαζί ακόμη μια φορά  με την υποψήφια Δήμαρχο Ρένα Καραλαριώτου για μια Λάρισα πρωταγωνιστή!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις