ΛΑΡΙΣΑ

Ρένα Καραλαριώτου: Άμεσα η σύνταξη Σχεδίου Πόλεως στη Φαλάνη

Κυκλικό κόμβο στην είσοδο του οικισμού, έργα οδοποιίας, συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, ζητούν, μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι της Φαλάνης, οι οποίοι επισημαίνουν πως ο οικισμός είναι παραμελημένος. «Εδώ και πέντε χρόνια, η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε με τη Φαλάνη, ο οικισμός δεν έχει πολεοδομικό σχέδιο. Για μας είναι άμεση προτεραιότητα», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου, που επισκέφθηκε την περιοχή.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες στη λαϊκή αγορά, στα εμπορικά καταστήματα, αλλά και στις γειτονιές της Φαλάνης και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής και τα αιτήματά τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Φαλάνη, οι χώροι του ΚΑΠΗ χρειάζονται άμεσα βελτίωση και συντήρηση, ενώ είναι απαραίτητο επιπλέον προσωπικό, η παιδική χαρά χρειάζεται καινούρια όργανα που να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών, η περιοχή χρειάζεται φροντίδα για τους χώρους πρασίνου, αλλά και μεγαλύτερη εξυπηρέτηση από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων.

«Είναι απαραίτητο να συνταχθεί το σχέδιο πόλεως του οικισμού, να πολεοδομηθούν οι γειτονιές, να αναγνωριστεί η υφιστάμενη ρυμοτομία στο εσωτερικό του οικισμού, με διαπλατύνσεις, όπου είναι εφικτό και σχεδιασμό νέας σύγχρονης ρυμοτομίας στις επεκτάσεις του οικισμού. Παράλληλα, θα πρέπει να γίνει και συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, καθώς είναι απαραίτητη για τους κατοίκους του οικισμού», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

Την κ.Καραλαριώτου συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Αθανάσιος Μαμάκος, Κωνσταντίνος Βλαχούλης, Αθανάσιος Μπζιώτας, Παρασκευή Ντριγκόγια, Μαρία Τραγάκη, Αθανάσιος Δρυστέλλας, Δημήτριος Κωσταρέλλος, Κωνσταντίνος Λυγούρας, Μαρία Σταύρου, Γεωργία Μόκα-Μπακαλάκη, Παρασκευή Φιλίππου, Άρης Μπλάνας και Ρένος Καρυώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις