ΛΑΡΙΣΑ

Έτοιμα τα εκλογικά κέντρα του Θανάση Μούσιου σε Πλατύκαμπο και Νίκαια

Τέθηκαν αυτές τις μέρες σε λειτουργία τα δύο εκλογικά κέντρα που διαθέτει ο συνδυασμός «Ενωμένο Κιλελέρ» του υποψήφιου δημάρχου Κιλελέρ, Θανάση Μούσιου, σε Πλατύκαμπο και Νίκαια. Ήδη, πολύς κόσμος έχει αρχίσει να τα επισκέπτεται και να ενημερώνεται για το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του συνδυασμού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα σε ειδική, ανοιχτή εκδήλωση. Τα τηλέφωνα με τα οποία μπορούν οι δημότες να επικοινωνούν με τα εκλογικά κέντρα είναι: εκλογικό κέντρο Πλατυκάμπου 2410971171&172 / εκλογικό κέντρο Νίκαιας 2410922333&336.

Με αφορμή τη λειτουργία των δύο εκλογικών κέντρων ο κ. Μούσιος δήλωσε: « Με χαρά υποδεχόμαστε στα εκλογικά μας κέντρα τους δημότες που θέλουν να ενημερωθούν για τις αρχές και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Η ανταπόκριση του κόσμου στο αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα με γεμίζει αισιοδοξία για τη νικηφόρα έκβαση του εκλογικού μας αγώνα.

Ο Δήμος Κιλελέρ δεν αντέχει να αφήσει άλλες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Στις 26 Μαΐου οι δημότες του Κιλελέρ ενωμένοι παίρνουμε την τύχη του Δήμου στα χέρια μας. Βάζουμε τον Δήμο μας σε τροχιά προόδου διεκδικώντας δουλειά και ασφάλεια για όλους και όχι για τους… λίγους και εκλεκτούς. Με σχέδιο, ήθος και συνέπεια, με έμπρακτη αλληλεγγύη στους αδύναμους και σε όσους έχουν πληγεί από την πολύχρονη κρίση. Μαζί αλλάζουμε τον δήμο μας, μαζί ζωντανεύουμε τα χωριά μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις