ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι αθλητές της Χαραυγής Λάρισας συμμετείχαν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον στα Ιωάννινα

Μία ανάσα πριν από την πρόκριση στους 8 καλύτερους βρέθηκαν 4 από τους 8 συμμετέχοντες αθλητές μπάντμιντον του συλλόγου μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών (U-13) και ανδρών/γυναικών (Α/Γ) που διεξήχθη το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνούπολης, στα Ιωάννινα.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος στην κατηγορία κάτω των 13: Μπλιός Αστέριος, Σκαφιδάς Νίκος, Καλαγιάς Δημήτρης, Πλαβογιώργου Βιβή, Γκουντρουμάνη Κατερίνα και στην κατηγορία ανδρών/ γυναικών: Μητροδήμου Φανή, Τόλια Κατερίνα και Κωνσταντός Σωτήρης.

Συγκεκριμένα στα απλά αγωνίσματα οι: Μπλιός Αστέριος, Πλαβογιώργου Βιβή και Τόλια Κατερίνα έχασαν με 2-1 σετ από τους αντιπάλους τους με πολύ μικρή διαφορά ενώ στο διπλό μικτό η Τόλια Κατερίνα μαζί με τον Κωνσταντό Σωτήρη για έναν πόντο δεν κατάφεραν να προκριθούν στην οκτάδα στην κατηγορία ανδρών/γυναικών.

Ωστόσο οι παίκτες μας αποκόμισαν μία πολύτιμη εμπειρία και ευχόμαστε στο επόμενο πανελλήνιο να εξασφαλίσουν μία αρκετά καλύτερη θέση. Οι προπονήτριες του συλλόγου Χαραυγή, Τόνια Παπαχρήστου και Μαρία Νατσιοπούλου συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στο πρωτάθλημα για την προσπάθειά τους και βέβαια τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά και υποστήριξαν την ομάδα.

Για πληροφορίες σχετικά με το άθλημά μας : 6949 426023 (κ. Τόνια)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες