Παρασκήνιο

Το «απόλυτο ρεκόρ» της Μπίζιου

Μπορεί να έχει ξεκινήσει τις περιοδείες της σε ολόκληρο το νομό, δεν θα μπορούσε όμως να μην σταθεί ιδιαίτερα στην αρχή, βαφτίζοντας μάλιστα η ίδια ως την επίσημη έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας, στα Καλύβια του Δήμου Ελασσόνας.

Ο λόγος για την Στέλλα Μπίζιου, και σίγουρα θα αναρωτηθείτε γιατί να κάνει το παραπάνω στο συγκεκριμένο μικρό, κτηνοτροφικό, χωριό.

Η απάντηση είναι όχι επειδή τα Καλύβια ανήκουν στον δήμο Ελασσόνας, έναν δήμο που η Μπίζιου ευελπιστεί να εκπροσωπήσει στη βουλή ως γέννημα-θρέμμα του, αλλά επειδή στις προηγούμενες εκλογές είχε καταφέρει εκεί το απόλυτο: σε 149 ψηφοδέλτια της ΝΔ κατάφερε να πάρει 149 σταυρούς!

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να κάνει την πρώτη μάζωξη στο χωριό, να «λάβει ευχή» και φυσικά να μιλήσει με τους κτηνοτρόφους για όλα όσα τους απασχολούν, σε μια χρονική περίοδο όπου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή φάση.

«Δεν ξεχνώ. Σας τιμώ και στέκομαι πάντα δίπλα σας», δήλωσε η πολιτευτής της ΝΔ και απ’ ότι μαθαίνω η κουβέντα κράτησε για ώρες στο φιλόξενο χωριό…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες