ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με πρωταγωνιστές απλούς Λαρισαίους «στον αέρα» σε λίγες μέρες η διαφήμιση μεγάλης ελληνικής εταιρείας τροφίμων – Έγιναν τα γυρίσματα

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της διαφήμισης γνωστής μεγάλης εταιρίας καταψυγμένων τροφίμων στην περιοχή της Λάρισας για την οποία σας είχε ενημερώσει το onlarissa.gr πριν περίπου έναν μήνα οπότε και είχε γίνει κάστινγκ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, καθώς ζητούσαν Λαρισαίους και αν ήταν δυνατόν και αγρότες.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία επιθυμεί να προωθήσει το νέο προϊόν της που είναι το κατεψυγμένο σπανάκι και το σενάριο αφορά 15 αγρότες (άντρες και γυναίκες) οι οποίοι θα εργάζονται σε χωράφι. Το σποτάκι περιλαμβάνει όλη την διαδικασία από την στιγμή που καλλιεργείται το σπανάκι, μέχρι την διαδικασία της επεξεργασίας του για να φτάσει στο πιάτο μιας αθηναϊκής οικογένειας που θα το γευτεί.

Οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά και της διαφημιστικής που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα, επέλεξαν να βρουν άτομα από τη Λάρισα που θα υποδυθούν τους αγρότες, χωρίς όμως να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί ή κομπάρσοι και φυσικά βρήκαν αυτό που έψαχναν, μετά από πετυχημένη οντισιόν που πραγματοποίησαν.

Τα γυρίσματα της διαφήμισης έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο σε περιοχή του Κιλελέρ σε κάποιο χωράφι.

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και αναμένουμε με ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το σποτάκι σε περίπου έναν μήνα που θα βγει …στον αέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και φυσικά θα αναγνωρίσουμε αρκετά πρόσωπα, αφού είναι συμπολίτες μας, αγρότες και μη.

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες