ΛΑΡΙΣΑ

Δωρεάν WiFi σε όλα τα λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.

Σε μια μικρή απόλαυση έχουν μετατραπεί οι καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών με τα λεωοφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθώς η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με την Wind έχει εγκαταστήσει και στα 54 λεωφορεία της σύστημα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WiFi. Η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα σε όλα τα λεωφορεία αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των επιβατών κατά την διάρκεια των μετακινήσεων.

«Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχοντας  πάντα ως πρώτο στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους επιβάτες, εγκατέστησε και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi και στα 54 λεωφορεία του στόλου σε μια προσπάθεια να κάνει την μετακίνηση των επιβατών  πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι επιβάτες έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα δωρεάν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τις καθ ‘ οδόν ανάγκες τους», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Λάρισας κος Μιχάλης Σακελλαρίου.

Και μ’αυτήν την πρωτοβουλία η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας μία ακόμη υπηρεσία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού βάζοντας τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις