ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: «Λίγο πριν το τέλος της, η Κυβέρνηση βλέπει παντού fake news»

«Fake news με βίντεο, χαρτιά και πιστοποιητικά δεν υπάρχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 4,5 χρόνια κυβέρνηση και εμείς, στη ΝΔ, μιλάμε με γεγονότα, με βίντεο, έγγραφα και πιστοποιητικά.

Οι παρενέργειες από την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών αυξάνονται διαρκώς. Βλέπουμε το πρόβλημα με τα ελληνικά προϊόντα και τους Σκοπιανούς να εκμεταλλεύονται την ιστορία μας και την εθνική μας κληρονομιά, για να προωθήσουν τα δικά τους.

Είδαμε την προσπάθεια, που κατέβαλε ο κ. Τσίπρας, κομπιάζοντας και σταματώντας για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να αποκαλέσει το Αεροδρόμιο Μακεδονία «αεροδρόμιο Μίκρας». Σημειολογικά σας το αναφέρω. Τι είναι πιο εύκολο να πεις, αεροδρόμιο Μακεδονία ή Μίκρας; Πέραν αυτού, είναι ψευδές ότι το ραντάρ είναι στη Μίκρα.»

Τα ανωτέρω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός κληθείς να σχολιάσει το κλίμα σκανδαλολογίας, που καλλιεργείται από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε:

«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ αυξάνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει αυτή την τακτική, τα δήθεν υποτιθέμενα σκάνδαλα. Εμείς στη ΝΔ είμαστε ξεκάθαροι. Ας μας φέρουν για την υπόθεση της Novartis χειροπιαστά στοιχεία, αριθμό λογαριασμού και ποσό, εγώ πρώτος θα ψηφίσω».

Περαιτέρω, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, έπειτα από ερώτηση των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση, που επικρατεί, σημειώνοντας:

«Η υπερφορολόγηση, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές και η ανεργία αποτελούν τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Αντί να απασχολεί την Κυβέρνηση πώς θα προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα, επιδιώκει επενδύσεις στο εξωτερικό και τα Σκόπια».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, ερωτηθείς σχετικά με τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ υπέρ της κήρυξης του Πειραιά ως αρχαιολογικού χώρου, που καθυστερεί τα επενδυτικά σχέδια της COSCO, απάντησε:

«Είναι γεγονός ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τεράστια γραφειοκρατικά εμπόδια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επένδυση του ΟΛΠ και της COSCO, αλλά το ίδιο συνέβη και με το Ελληνικό, που δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Ωστόσο, είναι και αυτό θέμα της Κυβέρνησης, αφού η ίδια διορίζει τα μέλη του ΚΑΣ».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες