ΛΑΡΙΣΑ

Η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Φαρσάλων συμμετείχε σε Φεστιβάλ στη Θήβα

Η Χορωδία του ΚΑΠΗ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) –  στο πλαίσιο ανταλλαγής  πολιτιστικών  δράσεων  και  τόνωσης   των  φιλικών  σχέσεων  ανάμεσα  στα μέλη  ΚΑΠΗ – συμμετείχε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο «7ο Χορωδιακό  Φεστιβάλ  ΚΑΠΗ»  του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας που έγινε στο Συνεδριακό  Κέντρο  Θήβας.

Στο Φεστιβάλ  συμμετείχαν: η Χορωδία Μεγάρων και Νέας Περάμου , η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Νάουσας, η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Καπανδριτίου-Αυλώνα,  η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων, η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων και η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Θηβών – Βαγίων . Η Χορωδία του ΚΑΠΗ συνοδευόμενη από ορχήστρα παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια  και ενθουσίασε το κοινό. Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Γιώργος Αργυρός.

Η Χορωδία  του ΚΑΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων δημιουργήθηκε το 2012 από  τη δραστήρια ομάδα γυναικών του ΚΑΠΗ, στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύχθηκαν για τα μέλη του ΚΑΠΗ,  από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων  (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) όπου ανήκει το ΚΑΠΗ. Πρώτος διευθυντής της χορωδίας ήταν ο συνταξιούχος και μέλος του ΚΑΠΗ Γιώργος Ευαγγέλου. Από το φθινόπωρο του 2016 διευθυντής της χορωδίας είναι ο Γιώργος Αργυρός.

Η χορωδία  του ΚΑΠΗ εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ για τα μέλη στο χώρο του ΚΑΠΗ, σε εκδηλώσεις που οργάνωσαν οι σύλλογοι συνταξιούχων της πόλης για τα μέλη τους καθώς και σε εκδηλώσεις δήμων και συλλόγων. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της χορωδίας  του ΚΑΠΗ στο ευρύ κοινό έγινε στις 18 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου  Φαρσάλων σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. Πρώτη δημόσια εμφάνιση της χορωδίας  του ΚΑΠΗ εκτός Φαρσάλων είναι η συμμετοχή της σε εκδήλωση του Δήμου Μουζακίου στις 25 Ιουνίου 2017.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες