ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτοί είναι οι Λαρισαίοι που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα ονόματα που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠαΣοΚ, μετά το συνέδριο του Σαββατοκύριακου

Το νέο όργανο θα αποτελείται από 251 εκλεγμένα μέλη, συν τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και προέδρους τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Η ΚΕ θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες την 21μελης Εκτελεστική Γραμματεία, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος.

Οι νέοι σχηματισμοί που διαμορφώνονται… είναι παλιοί καθώς στην ΚΕ σε ποσοστό 90%, εκλέγονται στελέχη του προεδρικού μπλοκ καθώς και του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, των δύο ισχυρών πόλων δηλαδή του Κινήματος.

Σε ότι αφορά τη Λάρισα, εκλέγονται έξι άτομα. Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαχινίδη με 621 ψήφους στη 10η θέση, Βασίλη Έξαρχο με 507 ψήφους στην 21η θέση, Στέλιο Τσιάκαλο με 458 ψήφους στην 34 θέση, Κώστα Σάββα με 352 ψήφους στην 95η θέση, Πέτρο Ηλιάδη με 233 ψήφους στην 216 θέση. Εκλέγονται επίσης με ποσόστωση η Ελένη Μπουζάνα με 225 ψήφους στη 228η θέση και η Φράντζη Σαμαρίνα με 188 ψήφους στη 272η θέση.

Δεν εκλέγονται οι Λεωνίδας Αλατάς και Γιώργος Θεοδωρόπουλος που έλαβαν από 72 ψήφους έκαστος.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες