ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ: «Νίκη σε όλες τις κάλπες για την Ελλάδα»

“Όλες και όλοι μαζί, στέλνουμε ένα μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται!

Θα ξεκινήσουμε από τις Φοιτητικές Εκλογές της 10ης Απριλίου με τον θρίαμβο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και θα ακολουθήσουν οι Δημοτικές Εκλογές, όπου η Ρένα Καραλαριώτου θα είναι Δήμαρχος Λάρισας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τους 7 Δήμους του Νομού μας, υπό την προϋπόθεση ότι θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι!

Στις Περιφερειακές Εκλογές ο Κώστας Αγοραστός γράφει τη δική του ιστορία, ενώ στις Ευρωεκλογές, που είναι εξαιρετικά σημαντικές, πρέπει όχι απλώς να νικήσουμε, που είναι δεδομένο, αλλά η διαφορά να είναι μεγάλη και να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή!”

Τα ανωτέρω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, δίνοντας πανηγυρικό τόνο, κατά τον χαιρετισμό του, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε ότι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ διαθέτει ένα εντυπωσιακό «μείγμα νέων και έμπειρων υποψηφίων», αναφερόμενος στις υποψηφιότητες του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου και του Β. Μιχαλολιάκου, καθώς και σε αυτές των Θ Καλαμπόκη και Λ. Βαρουξή, που ήταν, επίσης, παρόντες, ενώ σημείωσε:

«4,5 χρόνια ο τόπος μας βιώνει τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Δύο μόνο παραδείγματα αρκούν. 8 χρόνια μνημονίων και τρείς δεκαετίες για το ζήτημα των Σκοπίων, με τους ξένους να πιέζουν διαρκώς. Κανείς Πρωθυπουργός δεν τόλμησε να κάνει όσα έκανε ο κ. Τσίπρας. Υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία της χώρας στο υπό ξένη διοίκηση “Yπερταμείο” και δεν έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας ταυτότητα και εθνικότητα. Ντροπή και αίσχος!».

Περαιτέρω, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ αποδοκίμασε την εκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας:

«Διέλυσαν το Γυμνάσιο, επιχειρούν να καταστρέψουν το Λύκειο, ενώ έχουν αφήσει τα Πανεπιστήμια να μετατραπούν σε “κάστρα” ανομίας, παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Ο νόμος για το άσυλο δεν διορθώνεται, αλλά αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα καταργηθεί.

Εχθές, είχα τη χαρά και την τιμή να αναπτύξω το πρόγραμμα της ΝΔ για την Παιδεία στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ με το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ. Οι ερωτήσεις, που ακολούθησαν από εσάς, και το επίπεδο της συζήτησης με κάνουν πολύ χαρούμενο και πολύ αισιόδοξο για τη νέα γενιά και το μέλλον της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της ήσσονος προσπάθειας και της εξίσωσης όλων προς τα κάτω. Εμείς, όμως, είμαστε υπέρ της αριστείας».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, καλώντας όλα τα στελέχη σε συστράτευση:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη, που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και έπρεπε να περάσουν δεκαετίες, για να αντιληφθούν τα άλλα κόμματα, που κυβέρνησαν μετά, την αξία του επιτεύγματός του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα, που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών,  η μοναδική σταθερά του πολιτικού συστήματος μετά από 8 χρόνια κρίσης και το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα. Σας καλώ, στις ερχόμενες ευρωεκλογές, να της δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, να εκλέξουμε αρκετούς Ευρωβουλευτές, για να ενισχύσουμε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου είναι το μέλλον της και από όπου εξαρτώνται όλα!

Πάμε γερά, πάμε δυνατά!»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://youtu.be/yRHhXdZYCe8

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες