ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαμπερά εγκαίνια με Ντόρα Μπακογιάννη για το πολυιατρείο Animus (φωτο)

Σε μία λαμπερή εκδήλωση από την οποία δεν έλειπε τίποτα εγκαινιάστηκε το πολυιατρείο Animus το απόγευμα του Σαββάτου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στη Λάρισα.

Την κορδέλα έκοψε σύσσωμη η οικογένεια Νταβέλλη, μαζί με την πρώην υπουργό κ. Ντόρα Μπακογιάννη η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λάρισα.

Ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Λάρισας αγκάλιασε με θέρμη τη νέα αυτή προσθήκη στην πόλη κάτι που υποδηλώθηκε και από την παρουσία ηχηρών ονομάτων.

Στην εκδήλωση, η οποία ευλογήθηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα κκ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς και κ. Μπίλλης Απόστολος, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής, η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, ο πρώην διοικητής της 1ης Στατιάς κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών θεσμών.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες Λαρισαίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νέου πολυιατρείου.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες