ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α2: Στοίχισαν οι απουσίες στον Ερμή Αγιάς

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας, αυτή τη φορά από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με σκορ 80-67.

Μία ήττα που ουσιαστικά ήρθε από την έλλειψη επιλογών για τον Γιάννη Λίβανο που δεν είχε ούτε καν δεκάδα στον πάγκο του, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έχοντας αφήσει στη Λάρισα τους Κόμματο, Νταλό, Τσιαμπαλή, Μηλιώνη, Τσούμα αλλά και Τσούλκα, έξι παίκτες δηλαδή που θα μπορούσαν να δώσουν βοήθειες αλλά και «ανάσες» στην ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά ο Ερμής προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να διεκδικήσει το παιχνίδι, δεν το άφησε στην τύχη του σε κανένα σημείο του και ως το τέλος «πάλεψε» για να… γυρίσει τη διαφορά για να διεκδικήσει τη νίκη, χάνοντας όμως πολλά ριμπάουντ που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν έστω και μία μικρή διαφορά στο σκορ και να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 23-19 και αποκτώντας καλή ψυχολογία να συνεχίσουν να ελέγχουν το σκορ και να κλείνουν το ημίχρονο με 42-32.

Η προσπάθεια των παικτών του Ερμή συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά φαινόταν δύσκολο να έρθει η ανατροπή, παρά την τιτάνια προσπάθεια και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά 63-50. Η εικόνα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, η πίεση των παικτών του Ερμή έριχνε τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους, όμως άμεσα οι γηπεδούχοι «απαντούσαν» κι έτσι έκλεισε το ματς με 80-67.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Χείλαρης 16 (1), Καπώνης 2, Λαμπρόπουλος 16 (4), Μαραγκάκης 12 (2), Γκιουζέλης 9 (1),    Τσιάκος 7, Λεϊμάνις 9, Γραβάνης 4, Θεοδωράκος 5

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τσιλούλης 2, Σπυρόπουλος 16 (1), Τζόλος 21 (3), Τριανταφύλλου 8 (1), Ζιβάνοβιτς 12 (2), Λάππας 3 (1), Βρεττάς, Λόλας 5

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες