ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δέσμευση Μπέου: «Παγώνει» η δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF

Την δέσμευσή του οτι η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF στον Δήμο Βόλου θα «παγώσει» μέχρι η Κυβέρνηση να αποφασίσει ποια είναι η εθνική και ευρωπϊκή στρατηγική, ανακοίνωσε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Ο κ. Μπέος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Γι’ αυτό το άθλιο παιχνίδι που πολλοί, δυστυχώς πολλοί, παίζουν με την καύση των σκουπιδιών, πρέπει να γίνουν σαφή σε όλους δυο πράγματα. Το ένα που αφορά την ΑΓΕΤ και την καύση RDF ότι η μόνη αρμόδια για να αδειοδοτεί για την καύση τέτοιων υλικών είναι η Κυβέρνηση. Κανένας άλλος. Και αν όντως είναι επικίνδυνα να απαγορευτούν άμεσα. Όχι σήμερα. Χθες.

Και το άλλο που αφορά το Δήμο μας. Η κατασκευή εργοστασίου παγώνει μέχρι οι αρμόδιοι να σταματήσουν την πολιτική αλητεία και να μας πουν επιτέλους ποιος είναι ο ευρωπαϊκός και εθνικός σχεδιασμός. Όχι σήμερα έτσι και αύριο αλλιώς, για να κοροϊδεύουν τον κόσμο oι πολιτικοί τυχοδιώκτες.Τελεία και παύλα. Εμείς παιχνίδια με την υγεία των πολιτών δεν παίζουμε.  Η κυβέρνηση έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι. Ας αποφασίσει επιτέλους. Ας πει την αλήθεια».

Πηγή: thnewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες