ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το βιβλίο της «Καθρέφτες και είδωλα» παρουσίασε στη Λάρισα η Ελένη Γκίκα – Πετρουλάκη (φωτο)

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον μυθιστόρημά της «Καθρέφτες και είδωλα» παρουσίασε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας το απόγευμα της Τετάρτης η Ελένη Γκίκα – Πετρουλάκη.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι Εκδόσεις Ψυχογιός, το βιβλιοπωλείο Άνεμος και το Γαλλικό Ινστιτούτο και για το βιβλίο μίλησαν ο Δρ. Συγκριτικής Λογοτεχνίας και δημοσιογράφος Αλέξης Καλέσης, ο δημοσιογράφος και νομικός Γιάννης Σιούλας και η ίδια η συγγραφέας, η οποία τόνισε για το βιβλίο της:

«Το βιβλίο αναφέρεται σε μια γυναίκα που αντιμετώπισε πολύ μεγάλες δυσκολίες μέχρι που να κάνει σημαντικές επιλογές, να θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα, και να αποδείξει στο τέλος αν τελικά το πεπρωμένο μας μπορούμε να το καθορίσουμε και τους καθρέφτες μας μπορούμε να τους επιλέξουμε έτσι να είμαστε εμείς αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που μας θέλει η ζωή και οι συγκυρίες. Είμαι ευτυχισμένη που παρουσιάζω το βιβλίο μου στη Λάρισα, έχω σπουδάσει εδώ και έρχομαι μετά από 20 χρόνια και πάλι. Έχω μεγάλη χαρά και συγκίνηση καθώς έχω κοντά μου πολύ καλούς φίλους, συμπαρουσιαστές».

Αμέσως μετά την παρουσίαση ακολούθησε διάλογος με το κοινό σχετικά με το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο και το σημαντικό θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες