ΛΑΡΙΣΑ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων την Κυριακή στη Λάρισα λόγω του αγώνα δρόμου RUN GREECE

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυ­χημάτων, κατά τον χρόνο τέλεσης του αγώνα δρόμου RUN CREECE, που διοργανώνει η Ε.Α.Σ./ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, την Κυριακή (31-03-2019) και ώρα 10.00’ με αφετηρία και τερματισμό την ενταύθα οδό Κύπρου (Κεντρική Πλατεία), αποφάσισε τα εξής:

-Εγκρίνουμε την τέλεση του αγώνα δρόμου RUN GREECE, στη διαδρομή: Κύ­πρου (αφετηρία) – Αμαλίας – Ελ. Βενιζέλου – Πεζοδρόμος Ελ. Βενιζέλου – Γέφυρα Αλκαζάρ – Γρ. Λαμπράκη – Πάρνηθος – Νέα Περιφερειακή οδός Λάρισας-Κοζάνης – Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης – Γρ. Λαμπράκη – Γέφυρα Αλκα­ζάρ – Καλλιθέας – Ταγματάρχου Βελισαρίου – Αριστείδου – Κύπρου, και απαγορεύουμε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος, λόγω διεξαγωγής εν λόγω αγώνα δρόμου, την Κυριακή (31-03-2019):

α. Κατά τις ώρες 09.00’ έως 14.00’ στο ανωτέρω αναφερόμενο ακολουθη­τέο δρομολόγιο.

β. Κατά τις ώρες 08.30’ έως 14.00’ στην οδό Κύπρου, από τη συμβολή της με την οδό Φιλελλήνων έως τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου.

S Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.

S Η παρούσα είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ και ισχύει από τη δημοσίευση της στις εκδιδό- μενες στη Λάρισα ημερήσιες εφημερίδες και μόνο για την Κυριακή (31-03­2019) και κατά τις ανωτέρω αναφερόμενες ώρες.

S Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμ­φωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα.

S Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

S Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακα- λείται για την επίδοσή της, ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις καθώς και στη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες