ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας που έφερε την ομαδική «ποδηλατάδα» στην πόλη (φωτό)

Η Λάρισα ως πόλη δε φημιζόταν ποτέ για το δίκτυο ποδηλατοδρόμων της. Με τους πεζοδρόμους ήπιας κυκλοφορίας τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά για τους ποδηλάτες, αλλά αυτό αφορά ορισμένα σημεία της πόλης.

Παρόλα αυτά, η κατασκευή τους δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, Λαρισαίους και μη, να απολαύσουν πιο εύκολα μια ομαδική «ποδηλατάδα», με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στην οδό Βενιζέλου πολύ πιθανώς να δει παρκαρισμένα ή με αναβάτες ποδήλατα πολλών θέσεων. Ο κ. Βασίλης Μαϊμάρης βλέποντας το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης από άλλες πόλεις της Ελλάδας αποφάσισε να το φέρει και εδώ.

Για μικρούς και μεγάλους, Λαρισαίους και μη «είναι ένας ευχάριστος τρόπος διασκέδασης» όπως δηλώνει και ο ίδιος. Τα ποδήλατα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 2 έως 4 άτομα (6 με τις μπροστινές θέσεις για μικρά παιδιά), ενώ πλέον υπάρχει και η δυνατότητα για κάποιον να «νοικιάσει» και ένα ηλεκτρικό πατίνι.

«Υπάρχουν τουρίστες στη Λάρισα οι οποίοι έρχονται και κάνουν τη βόλτα τους. Υπάρχουν και επισκέπτες οι οποίοι έρχονται να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα εδώ για λίγες μέρες και αποφασίζουν να μοιραστούν αυτήν την εμπειρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους και φυσικά πολλές παρέες», συμπληρώνει.

Το κόστος για τη μικρότερο μοντέλο βόλτα με το μικρότερο μοντέλο ανέρχεται στα 5 και 8 ευρώ για 30 και 60 λεπτά αντίστοιχα, ενώ για το μεγάλο μοντέλο 8 και 12 ευρώ αντίστοιχα.

Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες