ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Οι Έλληνες ενωμένοι, μεγαλουργούμε

«Όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι, πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα κι ευημερούμε, όταν επικρατεί η διχόνοια και ο διχασμός, η πατρίδα μας “γυρίζει πίσω” και κάνει καιρό να ξανασηκωθεί».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, με την αφορμή και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, υποδεχόμενος στη Βουλή μαθητέςκαι εκπαιδευτικούς από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, προσθέτοντας:

«Τούτο μας διδάσκει και η Ιστορία, ιδιαίτερα η περίοδος της Ελληνικής Επανάστασης, την οποία και σας προτρέπω να μελετήσετε σε βάθος. Τότε μόνο θα αντιληφθείτε το μεγαλείο της ανδρείας των ηρώων, που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ανεξαρτησία της πατρίδας, ξεσηκώνοντας τους υπόδουλους Έλληνες. Διακόσια χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 καλούμαστε ενωμένοι, να προστατεύσουμε την εθνική μας κληρονομιά και να διαφυλάξουμε αρχές και αξίες, που οι ήρωες του ΄21, επώνυμοι και ανώνυμοι, μας κληροδότησαν με το αίμα και τη ζωή τους».

Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, ενημέρωσε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου, αφού ευχήθηκε “υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους”.

Τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κκ. Ιωάννης Κοντογιάννης, Ελένη Ζήσκου, Αστέριος Μπαλαμπάνος, Μαρία Γκουγκουμάτη, Δωροθέα Μήτσου, Δημήτρης Ταμπούκας, Βάια Μαραγκού και Ελευθερία Καρκατσέλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις