ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Πρωτοβουλία στο ίντερνετ ώστε όλα τα νοικοκυριά να παίξουν το «Μακεδονία ξακουστή»

Διαδικτυακό κάλεσμα βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες για την μετάδοση του εμβατηρίου «Μακεδονία ξακουστή» προς αντίδραση της κυβερνητικής «σύστασης» να μην ακουστεί το εν λόγω εθνικό εμβατήριο στις παρελάσεις που θα διεξαχθούν σήμερα σε όλη την χώρα.

Αρκετοί βολιώτες αργά χθες το βράδυ έλαβαν μήνυμα στα social media να παίξουν στα σπίτια τους από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι δυνατά το «Μακεδονία ξακουστή».

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα που έλαβαν βολιώτες με την έκκληση αυτό να προωθηθεί και σε άλλους, ώστε το εμβατήριο να ακουστεί όσο πιο μαζικά γίνεται τονίζονται τα εξής: «Το ανακήρυξαν παράνομο και απαγόρευσαν να ακουστεί στις παρελάσεις από τα μεγάφωνα, ακόμα και από το στόμα καθενός που παρελαύνει ! Όχι δεν είναι παράνομη η ιστορία μας ούτε είναι παράνομο το να τιμούμε κάθε μακεδονομάχο που έδωσε την ζωή του γι αυτό τον τόπο! Γι αυτό και εμείς την Δευτέρα της 25ης Μαρτίου θα το παίζουμε 11-12 το πρωί σε κάθε ελληνικό σπίτι δυνατά να ξεχύνεται ο ήχος από κάθε παράθυρο ελληνικού σπιτιού τιμώντας έτσι την ιστορία και ας έρθουν να μας το απαγορεύσουν σε όλους και να μας πουν ότι είναι παράνομο!

Παράνομη είναι η προσπάθεια σας να αλλάξετε την ιστορία, παράνομη είναι να απαγορεύεται το άκουσμα ενός εθνικού εμβατηρίου που δεν προσβάλει κανέναν, απεναντίας τιμάει τους πεσόντες! Προώθησε το αν θες ώστε να ενωθούν όλα τα σπίτια αυτή την ώρα!

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες