ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ντοκιμαντέρ «Η Έξοδος του Μεσολογγίου» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην Ελάτεια

Mε μεγάλη συμμετοχή κατοίκων του χωριού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας, όπου παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», μια δουλειά ιδιαίτερα επίκαιρη που συνδέει ιστορικά και πολιτιστικά το χθες με το σήμερα.

Η δημιουργία του ντοκιμαντέρ ήταν του Γιάννη Μάγγου με καταγωγή από την Ελάτεια και παρουσιάστηκε το Σάββατο 23 του μήνα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας που ευχαρίστησε τον κ.Γιάννη Μάγγο για την συνεργασία καθώς και τους κατοίκους του χωριού που στηρίζουν τον σύλλογο και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Μανώλης και Γ. Νικολάου, το μέλος τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Ελάτειας κ. Θεόδωρος Ζάρρας, ο εκπρόσωπος Πινακοθήκης Γόννων κ. Δημήτρης Γουγουλιάς, ο πρόεδρος του Μορφωτικού -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων κ.Βασίλης Καραβίδες ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής του Δήμου Τεμπών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες