ΛΑΡΙΣΑ

Θ. Μούσιος: «Με ενότητα και ομοψυχία να πορευθούμε σε ένα καλύτερο μέλλον»

Τις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου παρακολούθησε το πρωί στη Νίκαια, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος. Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ», ο κ. Μούσιος μίλησε με δεκάδες πολίτες και εκτός από ευχές αντάλλαξαν και απόψεις για τις προκλήσεις που φέρνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης» και φυσικά για την πορεία προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Με αφορμή τη σημερινή, διπλή γιορτή, για τους Έλληνες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ υπογράμμισε: « Τιμάμε με πίστη και ευλάβεια, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και την επέτειο της επανάστασης του 1821, που οδήγησε στην εθνική μας παλιγγενεσία. Τιμάμε τη μνήμη των ηρώων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα με πίστη και αφοσίωση στο όραμα για την ελεύθερη Ελλάδα.

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι μονάχα με ενότητα και ομοψυχία, μονιασμένοι και συσπειρωμένοι, μπορούμε να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη του αγώνα των περήφανων Ελλήνων της επανάστασης. Αυτός ο αγώνας αποτελεί ορόσημο για τα ιδεώδη και την ιστορική πορεία του έθνους μας.

Οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για τη δική μας ελευθερία και ανεξαρτησία, για τον σεβασμό στις πανανθρώπινες αξίες, την αλληλεγγύη, την ευημερία του λαού μας. Στα χνάρια τους οφείλουμε να βαδίσουμε, με ενότητα και στις τοπικές μας κοινωνίες, ώστε να πορευθούμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες