ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκρίθηκαν στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αθλητές του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε ακόμη μια διεθνή διοργάνωση συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, με 8 αθλητές κατακτώντας ένα χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια, ενώ κατέκτησαν τρεις 5ες θέσεις, ενώ αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Αναλυτικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καλτέκη Φαίδρα στα -59 κιλά Νεανίδων και προκρίθηκε για το Πανευρωπαϊκό έως 21 ετών αλλά και για το Πανευρωπαϊκό Ολυμπιακών κατηγοριών, πραγματοποιώντας το ακατόρθωτο σερί να συμμετάσχει σε τρία Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη Θεσσαλονίκη πριν ένα μήνα. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών, στα -57 κιλά, δείχνοντας την ανοδική της πορείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό ηττήθηκε 11-9 από την Φιλανδέζα αθλήτρια Σούβι Μικόνεν, που έχει αγωνισθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και γκραν πρι. Αν ξεπερνούσε και αυτόν τον ημιτελικό, θα κατάφερνε να αποτελεί και μέλος στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Παπακυπριανού Νεφέλη, που μετά από ένα συγκλονιστικό προημιτελικό, η ίδια αντίπαλος που πριν από ένα μήνα της στέρησε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, κατάφερε να την κερδίσει στη Βουλγαρία αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από την Ελληνίδα αθλήτρια, μετά από έναν δυνατό ημιτελικό.

Τις πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι Μπάρδας Νικόλαος, μετά από αποχή ενάμιση χρόνου, καθώς είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Φαρμακευτικής, στην Αθήνα, όπου πέρασε σαν αθλητής με τις επιτυχίες που είχε κατακτήσει. Ο Πράπας Ιωάννης, που πλέον αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας για τη κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων για το προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατέκτησε την Πέμπτη θέση.

Η Πετράκου Χριστίνα μετά από μια νίκη και μια ήττα, παρέμεινε στη 5η θέση, δείχνοντας την ανοδική της πορεία. Τέλος, οι αθλητές Αρβυθάς Παναγιώτης, Μπαντραλέξης Αντώνιο και Τσακίρη Παναγιώτα, πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις, παρόλο που ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνα, έδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Αυτό  το διεθνές πρωτάθλημα, αποτελεί σημείο ορόσημο για το σύλλογο, καθώς διεκδικεί με αξιώσεις όλες τις προκρίσεις για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις. Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του συλλόγου, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε ακόμη μια διεθνή διοργάνωση, δείχνοντας την ανοδική πορεία του συλλόγου.

Τέλος, ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου και τον καθημερινό αγώνα των αθλητών-μαθητών. Επίσης, να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του συλλόγου, το γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ, τη κα Τζατζάκη Δώρα (αθλητική ψυχολόγος), κα Αντωνίου Μαρία (διατροφολόγος), κο Οικονόμου Τριαντάφυλλο και κο Μυλωνά Σπύρο (γυμναστές – εργοφυσιολόγοι) και Κρετσάβο Δημήτρη (φυσικοθεραπευτής). Να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές, πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-22:00. Θα μας βρείτε στο γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ, Λαγού & Κρανώνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες