ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα (φώτο)

Με τον καιρό να στέκεται κάτι παραπάνω από σύμμαχος παραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (25/3) η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της Καρδίτσας με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, τμήματα του Ε.Ε. Σταυρού, συλλόγων, σωμάτων ασφαλείας και στο τέλος τμήματα από το Κ.Ε.Σ.Ν. Ρούσσου παρέλασαν στην οδό Καραϊσκάκη και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης για την παρουσία τους.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας με την έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία και αμέσως μετά είχαμε την επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα Μηλιώνη Σοφία, Υποδιευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο προ του ηρώου πεσόντων χώρο και κατέθεση στεφάνων από τους επισήμους και εκπροσώπους φορέων.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες