ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δεν υπάρχει ακόμη εκπρόσωπος της κυβέρνησης λίγες ώρες πριν την παρέλαση της Λάρισας

Η ματαίωση της επίσκεψης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στην αυριανή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως γιατί αρκετοί έσπευσαν να την αποδώσουν στο φόβο αποδοκιμασιών από μερίδα πολιτών, με φόντο το θέμα της Μακεδονίας.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ πάντως, από την πρώτη στιγμή έσπευσε να διαψευστεί το σενάριο πως ο κ. Παππάς αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Θεσσαλική πρωτεύουσα φοβούμενος αποδοκιμασίες, καθώς ήδη είχαν προαναγγελθεί κινητοποιήσεις από φορείς, σημειώνοντας πως αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την παρέλαση της κόρης του.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής, ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας γνωρίζει εάν και ποιός από την κυβέρνηση θα έλθει αύριο ως εκπρόσωπος στις επετειακές εκδηλώσεις.

“Ή θα είναι στέλεχος της κυβέρνησης προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ ή κανένας” σημείωνε με νόημα τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί τέλος πως περίπτωση να παραστεί ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης (ο οποιός ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε όλες τις τελευταίες εθνικές επετείους στη Λάρισα) δεν υφίσταται, καθώς θα βρίσκεται στα γειτονικά Τρίκαλα.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες