ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down διοργάνωσε ο σύλλογος «Κύκνος» – Πρωτοβουλίες για ενίσχυση των δραστηριοτήτων του (φωτο)

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος» διοργάνωσε εκδήλωση για την η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down (21 Μαρτίου) το απόγευμα του Σαββάτου στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ντίνος Διαμάντος ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις για τη στήριξη που έδειξαν στον «Κύκνο».

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης δεσμεύτηκε για την εκκίνηση διαδικασίας ώστε να γίνει η ανακαίνιση του σπιτιού του «ΚΥΚΝΟΥ», διαδικασία που αναμένεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα για παιδιά ΑμεΑ, με τη Λαρισαϊκή Χορωδία «ΣΙΜΥΛΙΣ» να δίνει επίσης δυναμικό παρόν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες