ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βραβεύτηκαν δυο προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ

Η έρευνα ICERTIAS Best Buy Award για το 2019/2020, ανέδειξε τις μάρκες με την καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής στην Ελλάδα, όπως προέκυψε από την εμπειρία των καταναλωτών.

Η έρευνα κατέγραψε τις απόψεις του κοινού σε 70 διαφορετικές κατηγορίες, οικονομικού και μη-οικονομικού περιεχομένου. Μεταξύ αυτών και σε κατηγορίες όπως η λιανική, τα τρόφιμα, τα καλλυντικά, οι οικιακές συσκευές, οι τηλεπικοινωνίες, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κ.α. Μέσω ερωτήσεων ανοικτού τύπου, καταγράφηκαν οι επιλογές του κοινού σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θεωρούν ότι έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ των Τρικαλινών επιχειρηματιών Τάκη και Μιχάλη Σαράντη απέσπασε βραβεία για δυο προϊόντα της, το βούτυρο και το σκληρό τυρί.

Ανάμεσα στους διακριθέντες της ανεξάρτητης έρευνας αγοράς «Best Buy Award 2019/2020» συγκαταλέγονται οι: Σκλαβενίτης στην κατηγορία ελληνικά σούπερ μάρκετ, Lidl στην κατηγορία ξένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, Praktiker στην κατηγορία αλυσίδων λιανικής με τμήμα λουλουδιών, φυτών και εξοπλισμού κηπουρική κ.α..

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδελφοί Σαράντη προχωρούν σε μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν ποτέ στα Τρίκαλα με στόχο την παραγωγή ακόμη ποιοτικότερων προϊόντων.

trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες