ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανέτοιμος για το κρίσιμο ματς ο Ερμής Αγιάς Λάρισας

Πανέτοιμος και γεμάτος ενθουσιασμό ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΑΣ Καρδίτσας στο κλειστό της Νεάπολης (17:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ένα θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα στις μοναδικές εκπροσώπους της Περιφέρειας στη δεύτερη τη τάξη εθνική κατηγορία και ως τέτοιο κρύβει τις δικές του «παγίδες» πάνω στις οποίες δούλεψαν ιδιαίτερα οι παίκτες του Γιάννη Λίβανου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας καλείται να επιλύσει δύο σημαντικά προβλήματα στην παρούσα φάση, αφού Ζιβάνοβιτς και Νταλός θα είναι απόντες από την αναμέτρηση, ενώ Τσιαμπαλής και Λάππας ταλαιπωρούνται από θλάσεις και ελπίζεται να τις ξεπεράσουν και να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ερμή.

Προβλήματα πάντως που δεν έχουν κάμψει τον ενθουσιασμό των παικτών της ομάδας μας που περιμένει τη στήριξη των φιλάθλων για να μπορέσει να κατακτήσει μία ακόμη νίκη, που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις