ΛΑΡΙΣΑ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρεθεί ξανά στη Λάρισα, για ενημέρωση νέων εθελοντών

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού θα βρίσκονται τo Σάββατο 29 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Διόνυσος για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο εθελοντικό δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές δυνατές να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το όραμά μας είναι να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας.

Η βαθύτερη επιθυμία ενός παιδιού μπορεί να πάρει διάφορες μορφές. Από το να γίνει πειρατής  ή πριγκίπισσα, μέχρι το να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που μια ζωή ονειρεύεται ή να επισκεφθεί το μέρος που η καρδιά του πραγματικά ποθεί. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής που βγαίνει αληθινή!

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού μας, καθώς προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους. Πάνω από όλα όμως, δίνουν την αγάπη και την ψυχή τους ώστε να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η «ανταμοιβή» τους είναι οι μοναδικές στιγμές και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού μας, να γίνετε εθελοντές και συνεπώς να συμβάλετε, με το δικό σας τρόπο, στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά το Σάββατο 29 Mαρτίου, στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Διόνυσος. Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε από κοινού την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: volunteers@makeawish.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο Διόνυσος, για την ευγενική διάθεση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 35 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.140 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες