ΛΑΡΙΣΑ

Η “γλυκιά” συνεργασία της Χαλβαδοποιίας ΟΛΥΜΠΟΣ με την Lidl

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα το πρωί η Χαλβαδοποιία Ελλάδας Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη, με αφορμή τα 70 χρόνια από τη λειτουργία της, και τα 11 χρόνια συνεργασίας της γνωστής εταιρείας με την Lidl Hellas, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

«Η εταιρεία μας κλείνει φέτος τα 70 της χρόνια, ωστόσο παραμένουμε όλοι μας πιο νέοι και πιο ορεξάτοι από ποτέ», επεσήμανε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Τάσος Παπαγιάννης, ο οποίος έθεσε και τον στόχο της εταιρείας. «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο», τόνισε ο κ. Παπαγιάννης, ο οποίος σημείωσε, με ιδιαίτερη έμφαση, πως στην εταιρεία πλέον έχει εισέλθει η τρίτη γενιά της οικογενείας. «Στόχος μας είναι με κορυφαίες γεύσεις στα ποιοτικά μας προϊόντα να παραμείνουμε στην κορυφή της βιομηχανίας τροφίμων», σημείωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε» ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα από τους αδερφούς Βασίλη και Γιώργο Παπαγιάννη. Ήταν και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει κυρίως ταχίνι και χαλβά από σουσάμι, ένα παραδοσιακό γλυκό εξαιρετικά δημοφιλές  σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου. Η εταιρεία αναπτύχθηκε ταχέως και διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της. Το 1972 μετακόμισε τα γραφεία και το εργοστάσιο της στις νέες εγκαταστάσεις έξω από τη Λάρισα. Έκτοτε, η ανάπτυξη είναι σταθερή, με τον κύκλο εργασιών και τον αριθμό του προσωπικού να αυξάνεται προοδευτικά.

Ο υπεύθυνος της συνεργασίας με την Lidl κ. Αριστοτέλης Ψύχας σημείωσε πως η εν λόγω συνεργασία βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, «κάτι που έχει οδηγήσει σε όφελος τελικά του καταναλωτή».

Η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ εξάγει σήμερα τα προϊόντα της σε 25 χώρες της Ευρώπης με τον τζίρο της να ξεπερνάει τα 20.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες