ΛΑΡΙΣΑ

«Τρέχοντας, με τους …. Λύκους» – Με επιτυχία η δράση σωματικής αγωγής του κλάδου Λυκόπουλων στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία συνδιοργανώθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στην πόλη της Λάρισας, η δράση σωματικής αγωγής του κλάδου Λυκόπουλων (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας(νομοί Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το κύριο σύνθημα της δράσης ήταν «Τρέχοντας, με τους …. Λύκους».

Τα 200 λυκόπουλα οργανωμένα σε εξάδες (ομάδες παιδιών μέχρι 10 άτομα) με την συνοδεία ενήλικων βαθμοφόρων κινήθηκαν από την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και με οδηγό ένα χάρτη που τους έδωσαν ο Αστερίξ και η Φαλμπαλά, πάντα με την συνοδεία ενηλίκων βαθμοφόρων, επισκεφτήκαν διάφορα σημεία της πόλης της Λάρισας όπως το δημοτικό ωδείο, τον Μύλο του Παππά, το Αρχαίο Θέατρο και το Φρούριο, όπου με παιχνίδια, τραγούδια, πίνακες, κουίζ και πολλά άλλα αποκόμισαν γνώσεις, αθλήθηκαν και διασκέδασαν.

Στην συνέχεια όλα τα λυκόπουλα και οι συνοδοί τους βαθμοφόροι, κατέληξαν στο Κηποθέατρο. Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος, ο έφορος Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Εφορείας κ .Κορδάς Παναγιώτης καθώς και ο Περιφερειακός Έφορος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας κ. Κόρκας Νικόλαος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες