ΛΑΡΙΣΑ

Με το Θανάση Νασιακόπουλο συστρατεύεται, με στόχο την αυτοδυναμία, ο τέως δήμαρχος Πλατυκάμπου Αλέκος Χονδρονάσιος

Την πρώτη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο δήμαρχος, και εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Νασιακόπουλος. Πρόκειται για τον τέως δήμαρχο Πλατυκάμπου Αλέκο Χονδρονάσιο.

Σε συνάντησε που έγινε στη τοπική κοινότητα τηςΜελίας, τόπο καταγωγής του τέως δημάρχου, οι δύο άντρες συμφώνησαν να συμπορευτούν στις επόμενες εκλογές και να διεκδικήσει ξανά ο συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» αυτοδύναμα, από την πρώτη Κυριακή, τη δημαρχία του Δήμου Κιλελέρ. Μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε παρουσία του τοπικού συμβουλίου και κατοίκων της Μελίας ο Αλέκος Χονδρονάσιος δήλωσε: « Στις προηγούμενες εκλογές οι συμπολίτες μας εξέλεξαν στη διοίκηση του Δήμου το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» με επικεφαλής το σημερινό δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο.

Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του τίμησαν την εμπιστοσύνη των πολιτών.  Ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη και δημιουργική θητεία στην οποία πραγματοποιήθηκαν σημαντικά έργα προς όφελος του συνόλου των δημοτών, σήμερα, παραμονή των αυτοδιοικητικών εκλογών  του Μαΐου και με τη σύμφωνη γνώμη των συγχωριανών μου δηλώνω ότι συμμετέχω ενεργά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» ευελπιστώντας ότι θα συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου σε μια ευρεία νίκη από την πρώτη Κυριακή. Η δημοτική αρχή πέτυχε πολλά σε μια δύσκοληοικονομικά εποχή για την πατρίδα μας και την τοπική αυτοδιοίκηση. Συνεχίζουμε με όραμα και στόχο να πάμε το Δήμο μας ένα ακόμα βήμα μπροστά. Έχουμε το όραμα μα πάνω από όλα έχουμε τα κατάλληλα στελέχη για να το πραγματοποιήσουμε. Ραντεβού για σκληρή, επίπονη μα τόσο δημιουργική εργασία την  επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου».

Ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος σε δήλωσή του κατέγραψε τα παρακάτω: «Σήμερα ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» του τέως δημάρχου ΠλατυκάμπουΑλέκου Χονδρονάσιου, ενός ανθρώπου που κόσμησε με την παρουσία του το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά η παρουσία στο ψηφοδέλτιο μας του Αλέκου Χονδρονάσιου, αλλά πιστεύω και γιατους άλλους υποψηφίους του συνδυασμού μας, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη την παρουσία ανθρώπων σαν κι αυτόν. Ανθρώπων με εμπειρία, μα πάνω πάνω απ’ όλα με ηθική και πολιτική συγκρότηση. Τον καλωσορίζουμε ως ενεργό μέλος στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί του θα βαδίσουμε νικηφόρα και αυτοδύναμα το δρόμο των εκλογών. Συνεχίζουμε μαζί και τη νέα τετραετία. Οι συνδημότες μας άλλωστε αξίζουν το καλύτερο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες