ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Άνδρας και γυναίκα τηλεφωνούν σε Βολιώτες για δήθεν τροχαία ατυχήματα

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Αστυνομία για νέες τηλεφωνικές απάτες με πρόσχημα δήθεν τροχαία ατυχήματα και ζητά να επικοινωνούν με τα πρόσωπα που ισχυρίζονται οι απατεώνες ότι έχουν εμπλακεί.

Χθες στο Βόλο έγιναν άλλες δύο απόπειρες απάτης, αλλά – ευτυχώς – αυτοί που σήκωσαν το τηλέφωνο, δεν «τσίμπησαν» και, φυσικά δεν έχασαν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη περίπτωση η κλήση έγινε σε εμπορική επιχείρηση – καφέ του Βόλου όπου οι απατεώνες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν τηλεφωνικά την υπάλληλο και στη δεύτερη περίπτωση η κλήση έγινε σε σπίτι και στο τηλέφωνο απάντησε ο πατέρας της οικογένειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα κάλεσε και ισχυρίστηκε προσποιούμενη ότι είναι αναστατωμένη ότι κάτι συνέβη σε μέλος της οικογένειας και στη συνέχεια το ακουστικό πήρε άγνωστος άνδρας – που εμφανίστηκε ως δήθεν γιατρός – για να μιλήσει.

Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις, οι Βολιώτες δεν τους πίστεψαν και γλίτωσαν τα χειρότερα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συμβουλεύει τους πολίτες όταν δέχονται τέτοια τηλεφωνήματα, να κλείνουν άμεσα τη γραμμή και να επικοινωνούν με τα πρόσωπα που επικαλούνται οι δράστες ότι έχουν εμπλακεί σε τροχαίο και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες