Most ViewedΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τρίτη φορά που την χτύπησαν: Η μητέρα της 22χρονης Λαρισαίας που ξυλοκοπήθηκε στο onlarissa.gr

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λάρισα το περιστατικό ξυλοδαρμού 22χρονης Λαρισαίας το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Τρίγωνη πλατεία (πάροδος Ηλιοδώρου), από δύο νεαρούς.

Η κοπέλα όπως έγραψε το onlarissa.gr ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, αιμόφυρτη και σε κακή κατάσταση.

Η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στο onlarissa.gr αναφέρει πως η 22χρονη χτυπήθηκε τόσο πολύ που φέρει δύο σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη, κατάγματα στο κορμί της και χτυπήματα στο κεφάλι. Η κοπέλα με την μητέρα της έχουν καταθέσει μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων ατόμων, ενός 20χρονου και ενός 22χρονου. Η ίδια ισχυρίζεται πως επιτέθηκαν στην 22χρονη με κατσαβίδια και ξύλα: «Ήθελαν να την ξεκάνουν» τονίζει στο onlarissa.gr συμπληρώνοντας πως: «είναι η τρίτη φορά που δέχεται επίθεση από τους συγκεκριμένους νεαρούς. Πριν λίγες ημέρες έριξαν την κόρη μου σε μια τζαμαρία και καρφώθηκαν πάνω της γυαλιά. Αυτή την φορά παραλίγο να την αποτελείωσουν…».

Η μητέρα της 22χρονης Λαρισαίας καταγγέλλει πως ο λόγος της επίθεσης είναι ότι ο ένας νεαρός, ο 22χρονος είναι αδερφός φίλης του θύματος και δεν ήθελε οι δύο κοπέλες να κάνουν παρέα.

Η 22χρονη με την μητέρα της έχουν καταθέσει μήνυση και την 22χρονη έχει δει ιατροδικαστής.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές καθώς και σε μία κράτηση 20χρονου άντρα για την υπόθεση, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες