ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ: Φίλαθλος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Καταγγελία σοκ για χτύπημα αστυνομικού σε φίλαθλο, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του!

Στον Ερυθρό Σταυρό με σοβαρό πρόβλημα στο μάτι νοσηλεύεται ένας 31χρονος άνδρας μετά τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να καταγγέλλουν απρόκλητη επίθεση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως μετέδωσε το OPEN, μία παρέα πέντε ατόμων, μεταξύ αυτών και ο 31χρονος, έφευγε από το γήπεδο μέσα σε μια κατάσταση πανικού, καθώς την ώρα εκείνη έπεφταν χημικά και γινόντουσαν επεισόδια. Ξαφνικά, και ενώ ο 31χρονος είχε πάρει κάτι να φάει, δέχθηκε χτυπήματα από άνδρες των ΜΑΤ και δυστυχώς ένα από αυτά ήταν στο ένα του μάτι, από το οποίο εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδεί.

Χτυπήματα, όπως καταγγέλλεται, δέχθηκαν και ακόμα δύο φίλοι του, με τον ένα να νοσηλεύεται με σπασμένο χέρι και τον άλλο με ανοιγμένο κεφάλι. Ένας μάλιστα εξ αυτών συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, ενώ η παρέα είχε μαζί της και δύο παιδιά.

Σε ερώτηση προς την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη, η απάντηση που έλαβε ο ρεπόρτερ του OPEN ήταν ότι από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους διεξάγεται προανάκριση και στο πλαίσιο αυτής θα καταθέσει και ο 31χρονος.

Πηγή:  iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις