ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στα social media με την ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου για τον Λατούς

Μία ανάρτηση που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος για τον Γάλλο οικονομολόγο Σερζ Λατούς έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Λοβέρδος στην ανάρτηση που έκανε είχε φωτογραφία του Σωτήρη Καλυβάτση ως Μαέβιους Παχατουρίδη, ενός από τους ρόλους που υποδύθηκε στα σκετσάκια των ΑΜΑΝ.

Σε δεύτερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως η φωτογραφία του Καλυβάτση που ανέβασε ήταν σαφώς μια προσπάθεια να σαρκάσει τον Σερζ Λατούς “«τον περιθωριακό Γάλλο Οικονομολόγο, που θαυμάζουν οι συριζαίοι και λέει τις ανοησίες περί «ολιγαρκούς αφθονίας», περί «αποανάπτυξης» και περί εισαγωγής «μινωικού νομίσματος»”.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Λοβέρδος έκανε μία άλλη ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας σχολίασε τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί.

“Είναι τόσο ανόητοι κι απελπισμένοι οι συριζοτρολ, που νόμισαν ότι βρήκαν λαβράκι όταν χαρακτηρίζω ως Σερζ Λατούς μια καρικατούρα που είχαν δημιουργήσει οι Αμάν. Έχουν δίκιο! Ο πραγματικός Λατούς είναι χειρότερη καρικατούρα! Τι Ναόμι Κλάιν, τι Ναόμι Κάμπελ”, έγραψε στο Twitter.

Εν τω μεταξύ όμως το hastag #ask_loverdos έχει γίνει δημοφιλές trend στο twitter με εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν τα λεγόμενά του.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις