ΛΑΡΙΣΑ

1η προβολή της ταινίας «Όλα είναι νερό» του ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Προβάλλεται για 1η φορά η νέα ταινία του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, «Όλα είναι νερό», την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στις 12.  30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό θέατρο Μαξίμ, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΔΕΥΑΤ Τυρνάβου, για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Η ταινία δημιουργήθηκε το 2018, σε σκηνοθεσία Αργύρη Γιουρούκη, πρωταγωνιστούν 2 μαθητές της Γ’ λυκείου, είναι μικρού μήκους κι έχει διάρκεια 5:30’’ λεπτά. Η μουσική γράφτηκε ειδικά για την ταινία, από το συνθέτη, Χρυσόστομο Καραντωνίου, τα γυρίσματα έγιναν κυρίως στον Τύρναβο και η ηχογράφηση, σε στούντιο της Λάρισας. Η ταινία είναι ελεύθερη στο Διαδίκτυο.

«Όλα είναι νερό;» ρωτάει μια μαθήτρια, κοιτάζει γύρω της και ψάχνει απαντήσεις. Ένας μαθητής λέει πως ο πλανήτης μας είναι γαλάζιος και όμορφος, λόγω του νερού, είναι γεμάτος ζωή, είναι σε διαρκή κίνηση, ένας αέναος κύκλος. Είναι όμως και σε κίνδυνο, αφού έχει σημασία το πώς χρησιμοποιούμε το νερό, αν το προσέχουμε. Με γνώση και σεβασμό προχωράμε μαζί. Όλα τα πλάσματα, σε διάφορες μορφές, περιέχουν σε κάποιο ποσοστό, νερό. Όλοι είμαστε νερό, τελικά ναι, «Όλα είναι νερό».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες