ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, δυτικά του Ανατολικού Α/Κ Λάρισας (Αγιάς)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο εγκατάστασης γεφυρών δυναμικής σήμανσης επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, δυτικά του Ανατολικού Α/Κ Λάρισας (Αγιάς)-Β’ ΦΑΣΗ».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την εγκατάσταση γεφυρών δυναμικής σήμανσης στο πλαίσιο της β’ φάσης των εργασιών, επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, δυτικά του Ανατολικού Α/Κ Λάρισας (Αγιάς, αποφάσισε τα εξής:

  1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο Τρίτη (19-03-2019) και ώρες 08:00′ έως 19:00′, με εναλλακτική ημερομηνία την Τετάρτη (20-03-2019) και κατά τις ώρες 08:00′ έως 19:00′, σε περίπτωση που λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών οι εργασίες δεν πραγματοποιηθούν την Τρίτη (19-03-2019), με ολικό αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου και στις δύο κατευθύνσεις, δυτικά του Α/Κ Αγιάς, από τη διασταύρωση στο ύψος του Σταθμού «Νιαβής» έως και τη διασταύρωση

στο ύψος της «Express Service», λόγω εκτέλεσης εργασιών για την εγκατάσταση γεφυρών δυναμικής σήμανσης στο πλαίσιο της β’ φάσης των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν και από την υφιστάμενη παράπλευρη οδό.

  1. Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής και τα Εγχειρίδια λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην περιοχή αποκλεισμού της κυκλοφορίας, όσο και κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής.
  2. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ παρακαλούνται για λήψη επιβαλλομένων μέτρων αρμοδιότητάς τους.
  3. To Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, παρακαλείται για την ενημέρωσή του.
  4. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔίΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες