Life & Style

Αναστατώθηκε με την ολόσωμη κολλητή φόρμα της, ο Αλέξης Γεωργούλης (βίντεο)

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις έκανε σήμερα στη σκηνή του YFSF, η Εύα Τσάχρα.

Μετά την -κατά κοινή ομολογία-  παταγώδη αποτυχία της μίμησης του Πάνου Κιάμου, την περασμένη εβδομάδα σήμερα η Εύα ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό. Για να είμαστε και δίκαιοι βέβαια, η μίμηση της Jessie J είναι σαφέστατα πολύ κοντά στην ίδια και σίγουρα πολύ πιο εύκολη για να “βγει” σε σχέση με άλλες που κλήθηκε να κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Και φυσικά η ίδια η Εύα, όπως παραδέχτηκε, απόλαυσε ιδιαίτερα μετά από καιρό, το act που της δόθηκε. Και αυτό φάνηκε και από την διάθεσή της ακόμα και πίσω στα παρασκήνια. “Μπήκε στο πετσί του ρόλου” από νωρίς και το χαιρόταν. Καλά έκανε φυσικά, σίγουρα δεν γίνεται να απολαμβάνουν όλες τις μιμήσεις που τους δίνονται από την πετυχημένη παραγωγή του δημοφιλούς show του Antenna, αλλά το νόημα του παιχνιδιού είναι ακριβώς αυτό. Να το χαίρονται, ότι κι αν αναλαμβάνουν, όσο έξω από τα νερά τους ή δύσκολο κι αν είναι.

Αυτός πάντως που χαίρεται ιδιαίτερα την Εύα, όταν εμφανίζεται με την πιο σέξι εκδοχή της επί σκηνής είναι σίγουρα ο Αλέξης Γεωργούλης και δεν το κρύβει. Κάτι η ολόσωμη φόρμα που κόλλαγε σαν γάντι πάνω στο άψογο κορμί της, κάτι το μελαχρινό μαλλί, ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός έχασε τα λόγια του και όταν η Μαρία Μπεκατώρου του ζήτησε να ξεκινήσει εκείνος την κριτική της εμφάνισης, το δήλωσε πως δεν μπορεί, χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Σιγά που θα το άφηνε να πέσει κάτω αυτό το Σταρόβας…. “Σου θυμίζει κάτι;” του έριξε την μπηχτή, αλλά ο Αλέξης  δεν τσίμπησε και απλά δεν απάντησε…

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις