ΛΑΡΙΣΑ

Στην Intercoom Foods ο υπ. Δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

Τις εγκαταστάσεις της μεταποιητικής βιομηχανίας Intercoom Foods επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, μαζί με κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» που αποτελούνταν από τους κ. κ. Βλάγκα Ιωάννη, Γκατζόγια Παναγιώτη, Καραναστάση Αθανάσιο, Κυρίτση Γιώργο, Νικολάου Γιώργο, Ντόντο Γιώργο, Βλαχογάννη Γιάννη, Έξαρχο Βαγγέλη, Τσιρώνη-Σαϊτη Παρασκευή και τον Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Α.Σ. Μακρυχωρίου κ. Μητσογιάννη Νίκο.

Ο κ. Γ. Μανώλης, αφού  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intercomm Foods κ. Τσαγκούλη Στέργιο, για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Στη συνέχεια, μιλώντας στους εργαζόμενους της επιχείρησης είπε μεταξύ άλλων «Νιώθουμε μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης ελληνικής εξαγωγικής μεταποιητικής επιχείρησης και ακόμη μεγαλύτερη είναι η χαρά μας που η Intercomm Foods δραστηριοποιείται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τεμπών τον οποίο διεκδικούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές».

Ακόμη, τόνισε το ρόλο που διαδραματίζει η εταιρεία στην τοπική μας αγροτική οικονομία και στις θέσεις εργασίας.  Χαρακτηριστικά είπε ότι: « ο δήμος Τεμπών είναι ένας ευλογημένος τόπος στον οποίο παράγονται αγροτικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον τόπο και την Ελλάδα όπως ελιές, ακτινίδια, αμύγδαλα, κάστανα, ροδάκινα, βερίκοκα, σταφύλια και κρασί όπως το περίφημο ΠΟΠ Ραψάνη. Γι’ αυτό και ο πρωτογενής τομέας αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας, γι’ αυτό θα είμαστε δίπλα τόσο στους αγρότες της περιοχής μας, όσο και στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την τοπική μας αγροτική οικονομία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις