ΛΑΡΙΣΑ

Περιπέτεια υγείας για τον Λαρισαίο συνδικαλιστή του ΟΤΕ Παναγιώτη Κατσίδη -Το “ευχαριστώ” στους γιατρούς

Μία σημαντική περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Τεχνικών του ΟΤΕ στο νομό Λάρισας και εκλεγμένος στην Ομοσπονδία, Παναγιώτης Κατσίδης, καθώς εισίχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Ευτυχώς, με τις προσπάθειες των γιατρών όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τον Ελασσονίτη συνδικαλιστή, που έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους του στάθηκαν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή: “Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Θεσσαλίας και Καρδιολογικης Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Ιωάννη Σκουλαριγκη, στους ιατρούς της Καρδιολογικης Κλινικής, σε ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό της Στεφανιαίας Μονάδας και της Καρδιολογικης Κλινικής του ΠΓΝΛ, καθώς και στους διασώστες του Εθνικου Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που μου παρείχαν κατά την εκτέλεση της πρόσφατης χειρουργικής μου επέμβασης (αγγείοπλαστικη και τοποθέτηση στεφανιαιου στεντ), αλλά και για τον σύντομο χρόνο απόθεραπειας που χρειάστηκε μετά την επέμβαση για να εξελθω και να επιστρέψω στο σπίτι μου υγιής!

Όλοι τους ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κοσμούν το Νοσοκομείο μας με την επιστημονική και επαγγελματική τους επάρκεια, αλλά και με τον σπουδαίο ανθρωπισμό τους στην επαφή τους με τον ασθενή. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο λειτούργημα που επιτελούν.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες