ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Για 8η φορά μάγεψε τους Λαρισαίους το «Αποτύπωμα του ανθρώπου» στη Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο)

Κατέκλυσαν τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου οι Λαρισαίοι, για να παρακολουθήσουν το όγδοο «Αποτύπωμα του ανθρώπου», με θέμα «Ταξίδι στον τόπο μου».

Εικόνες από τη Λάρισα, μουσική και θέατρο συνόδευσαν τους παρευρισκόμενους σε ένα καλλιτεχνικό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη παρουσίασε το νέο απόκτημα του του Εργαστηρίου Ζωής, τη χορωδία ενηλίκων του.

Μεταξύ άλλων τόνισε σε ομιλία της: «Αντιμετωπίζουμε καθημερινά , παιδιά , εφήβους, νέους και ενήλικες που αναζητούν διεξόδους καθώς αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε μια ζωή που δεν τη διάλεξαν και προσπαθούν να αντιδράσουν με πολλούς τρόπους, μπροστά στα καθημερινά αδιέξοδα.

Σ’αυτές τις συνθήκες, τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχουμε χρέος να δείξουμε το δρόμο της δημιουργίας και της ελπίδας, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, στηρίζοντας μέσα από τη δράση μας όλους όσοι νιώθουν ευάλωτοι και τείνουν να καταφύγουν στις ουσίες και στα μέσα που τους προσφέρουν ψευδαίσθηση, αλλά κυρίως, εφοδιάζοντας τα παιδιά μας και τους νέους, με όλα τα αναγκαία μέσα, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών.»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και θεσμών.

Δείτε φωτογραφίες:

Μ.Τζ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες