ΛΑΡΙΣΑ

Στο Κιλελέρ την Κυριακή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου 2019 η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη του Κινήματος θα βρίσκονται στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας Μαγνησίας και Θεσσαλίας θα βρίσκονται στο Βόλο και θα συμμετάσχουν στο Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών και RDF από την ΑΓΕΤ, που απειλεί τη ζωή και την υγεία κατοίκων και το περιβάλλον.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας θα βρεθούν και πάλι, όπως και στις 6 Μαρτίου, ανήμερα της επετείου, στο Κιλελέρ για τον αγωνιστικό εορτασμό της 109ης επετείου εξέγερσης των Θεσσαλών Αγροτών και θα δώσουν το παρών και στο αγροτικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, μετά και την υπεράσπιση και αθώωση των 10 κατηγορούμενων αγροτών στις 7 Μαρτίου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκονται και θα βρίσκονται, όπως έχουν δεσμευτεί, στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους για ζωή, ελευθερία, αξιοπρέπεια, εργασία, δημιουργία!

Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες