ΛΑΡΙΣΑ

Στο επίκεντρο ημερίδας που έγινε στο Δικηγορικό Μέγαρο Λάρισας η στοματική υγεία των κρατουμένων (φωτο)

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Στοματική υγεία, αγαθό και δικαίωμα – Δικαιώματα των κρατουμένων – Ευάλωτες ομάδες στο επίκεντρο», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας στο Μέγαρο των Δικηγόρων.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Ευτύχης Φυτράκης: Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πάνος Παπαδόπουλος: Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Υγείας, Χρήστος Ρουκάς: Ψυχολόγος στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας Γιάννης Διαμαντής: Δικηγόρος ε.τ.

Χαιρετισμό απηύθυναν  η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Ν. Μπασδέκη και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ευστάθιος Γ. Κουτσογιάννης.

Την εκδήλωση συντόνισε η  Βιολέτα Π. Μπέη Φουντή,  Χειρουργός Οδοντίατρος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Ευτύχης Φυτράκης σημείωσε: «Συγχαίρω τους ανθρώπους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας για την εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβαν διότι βοηθούν πραγματικά στην στοματική υγεία των κρατουμένων και ως εκ τούτου την υγεία τους και την προετοιμασία τους για την κοινωνική τους επανένταξης. Με την παρουσία μου εδώ θέλω να ενθαρρύνω αυτές τις πρωτοβουλίες που δείχνουν την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και την διάθεση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον αδύναμο συνάνθρωπο-συμπολίτη μας».

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες